dimecres, 6 de maig del 2009

Tranquils! ja no hi ha crisi!

Senyors i senyores! Atenció, des de fa aproximadament una setmana, la crisi al món ja és un fet sense importància, ara tenim altres preocupacions, ha arribat la grip porcina!

Els mitjans de comunicació en van plens, la notícia estrella de tots els informatius de premsa escrita o televisiva ara mateix és la grip, no es parla de cap altre tema, hi ha un seguiment exclusiu de quants contagiats, a quina part del món, com se'ls està tractant, i tot una gran quantitat de detalls.
Sembla que la crisi mundial, el gran problema de la humanitat que omplia hores i hores d'informatius hagi sigut només un record.

Quina sort tenir la grip al nostre voltant, això vol dir que ja no hi ha crisi i tot s'està arreglant, o no?
Decididament la premsa utilitza les notícies de la forma que més els convé, però el dubte és, segur que els governs no hi tenen res a veure? i, encara voldria que entre tots reflexionessim en un altre dubte existencial que tinc, no haurà aparegut aquesta malaltia per mantindre'ns entretinguts?

1 comentari:

  1. M'agradat molt el teu comentari, estic d'acord amb tu. Jo crec que la grip no és tant greu com ens volem fer creure i que hi ha gent que s'està fent d'or amb aquest tema.

    ResponElimina